Yleistä tietoa
kuvia esityksistä
ilmoittautumiset
lukujärjestyksemme
hintammetuntisisällöt yhteystiedotyhteyd


Tuntitarjonta


Lastentanssi
Tirriäiset

(3 - 4 v.)

Tirriäisten tunnilla tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta. Opetellaan käyttämään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Harjoitellaan oma tanssi tanssisatuun.
Tunti on kerran viikossa tiistaisin.

Pikkurillit
ja
Pikkuvarpaat
(5 – 6 v.)

Ryhmissä harjoitellaan oman kehon hallintaa sekä musikaalisuutta ja rytmiä ikäkaudelle sopivilla tavoilla. Liikutaan yksin, pareittain ja ryhmässä. Käytetään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Harjoitellaan oma osio tanssisatuun. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa.

Mikropeukut
(yli 7 v.)

Ryhmässä tehdään erilaisia luovia harjoitteita, tanssisarjoja ja liikuntaleikkejä ikäkaudelle sopivilla tavoilla. Käytetään ja yhdistellään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Harjoitellaan oma osio tanssisatuun. Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa viikossa.

Pikkupeukut
(yli 10 v.)
Ryhmä on tarkoitettu n. kaksi vuotta tanssia harrastaneille. Kaksi kertaa viikossa tanssivilla on jo vähän enemmän haasteita ja osioita tanssisadussa. Tunneilla tehdään tanssisarjoja, liikeilmaisua sekä liikuntaleikkejä taidoille ja ikäkaudelle sopivilla tavoilla.
Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa viikossa
Peukut
(yli 12 v.)

Kokeneimpien harrastajien ryhmät ja niihin pääsee mukaan n. kolme vuotta tanssia harrastaneet yli 12 v. Tunneilla tehdään erilaisia liikeilmaisuharjoituksia, tanssisarjoja sekä haetaan rohkeutta esiintymiseen. Harjoitellaan tanssisadun osioita ja rooleja.

Harjoituksissa yhdistyvät tila, voima, rytmi, musiikki sekä improvisaatio.

Varusteet tunneilla

Tanssi- tai jumppapuku tai shortsit / polvipituiset joustavat trikoot / housut sekä toppi tai t-paita. Paljaat jalat (tai sisätossut tarvittaessa).

Pitkät hiukset napakasti kiinni, ei koruja/kelloja/purukumeja.