Tuntitarjonta

Tirriäiset 3-4 v.
Touhuvarpaat 4-5 v.

Tunneilla tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta, tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan musiikin ja rytmin kautta. Tunneilla opitaan myös toimimaan ryhmässä.

pienet tanssijat

Pikkuvarpaat 5-6 v.
Pikkurillit 5–6 v.

Tunneilla tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Tehdään pieniä tanssillisia sarjoja ja tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan ja tilaa musiikin sekä rytmin kautta. Tanssitaan yksin, pareittain ja ryhmässä.

pikkupekukt

Mikropeukut ja Pikkupeukut yli 7 v.

Tärkeintä on tanssin ilo ja yhteenkuuluvuus. Tunneilla tehdään tanssisarjoja, liikuntaleikkejä, kannustetaan mielikuvituksen ja luovuuden käyttöön. Yhdistellään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Treenataan tanssin perusteita ja liikkuvuutta.

Mahdollisuus valita 2-3 tuntia viikossa. Perustuntien lisäksi voi valita rooliharkkatunnin. Tunnilla pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja tansseja.

Peukut

Peukut II yli 11 v.

Tunneilla tehdään tanssisarjoja ja koreografioita luovien harjoitteiden lisäksi. Yhdistellään ja treenataan erilaisia tanssilajeja ja -tyylejä sekä liikkuvuutta.
Mukana tunneilla on iloinen asenne ja hyvä ryhmähenki.

Mahdollisuus valita jopa 4 tuntia.
Rooliharkoissa pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja omia tansseja.

bollywood

peukut roolit

Peukut I

Kokeneimpien harrastajien ryhmät. Tunneilla suunnitellaan omia koreografioita ja tehdään erilaisia liikeilmaisuharjoituksia ja tanssisarjoja. Sekä yhdistellään eri tanssilajeja ja -tyylejä. Harjoituksissa yhdistyvät tila, voima, rytmi, musiikki sekä improvisaatio.