Tuntitarjonta

Tirriäiset 3 – 4 v.
Touhuvarpaat 4 – 5 v.

Tunneilla tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta, tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan musiikin ja rytmin kautta. Tunneilla opitaan myös toimimaan ryhmässä.
Touhuvarpaiden tunneilla painotetaan koordinaatiokykyjä kehittävää touhu/temppurataa.

pienet tanssijat

Pikkurillit yli 6 v.
Pikkuvarpaat 5 – 6 v.

Tunneilla tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Tehdään pieniä tanssillisia sarjoja ja tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan ja tilaa musiikin sekä rytmin kautta. Tanssitaan yksin, pareittain ja ryhmässä.

pikkupekukt

Pikkupeukut yli 8 v.

Tärkeintä on tanssin ilo ja yhteenkuuluvuus. Tunneilla tehdään tanssisarjoja, liikuntaleikkejä, kannustetaan mielikuvituksen ja luovuuden käyttöön. Yhdistellään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Treenataan tanssin perusteita ja liikkuvuutta.

Halukkaat voivat valita 1-3 tuntia viikossa (Pikkupeukut tiistaisin ja torstaisin), lisäksi voit ottaa maanantain rooliharkkatunnit. Niillä pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja tansseja. Kysy lisätietoja!

Peukut

Peukut yli 10 v.

Tunneilla tehdään tanssisarjoja ja koreografioita luovien harjoitteiden lisäksi. Yhdistellään erilaisia tanssilajeja ja -tyylejä. Yhdistellään ja treenataan erilaisia tanssilajeja ja -tyylejä sekä liikkuvuutta.
Mukana tunneilla on iloinen asenne ja hyvä ryhmähenki.

Mahdollisuus valita tiistain Peukut yli 10 v. -tunti sekä treeni/ryhmätanssi -tunti. Lisäksi voit ottaa maanantain rooliharkkatunnit. Niillä pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja tansseja.

Ryhmä kokoontuu 1-3 tuntia viikossa, valinnan mukaan! Kysy lisätietoja!

bollywood

Bollywood yli 8 v. ja yli 12 v.

Bollywood -tanssityyli on lähtöisin intialaisista musikaalielokuvista. Tunnin aluksi kohotetaan sykettä eksoottisen ja hauskan bollywood-musiikin tahtiin. Tutustutaan bollywoodin ja intialaisen tanssin liikekieleen.

Opituista liikkeistä valmistetaan eksoottinen bollywood-koreografia.

peukut roolit

Peukut -jatko

Kokeneimpien harrastajien ryhmät. Tunneilla tehdään erilaisia liikeilmaisuharjoituksia, tanssisarjoja sekä haetaan rohkeutta esiintymiseen. Käytetään eri tanssilajeja ja -tyylejä. Suunnitellaan omia koreografioita. Harjoitellaan tanssisadun osioita ja rooleja. Treenataan tanssitekniikkaa ja liikkuvuutta. Harjoituksissa yhdistyvät tila, voima, rytmi, musiikki sekä improvisaatio.

Peukut: kehonhuolto/syvävenytys yli 12 v.

Kehoa ja lihaksia huollettavalla tunnilla keskikehon lihakset vahvistuvat. Tasapaino kehittyy ja rentouttava venyttely rauhallisen hengityksen tahdissa avaa kireitä lihaksia.