Tuntitarjonta

Tirriäiset ja Touhuvarpaat 3 – 4 v.

Tunneilla tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta, tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan musiikin ja rytmin kautta. Tunneilla opitaan myös toimimaan ryhmässä.
Touhuvarpaiden tunneilla painotetaan koordinaatiokykyjä kehittävää touhu/temppurataa.

pienet tanssijat

Pikkuvarpaat 5 – 6 v.
Pikkurillit 5 – 7 v.

Tunneilla tärkeintä on liikunnan ilo ja hyvä mieli. Tehdään pieniä tanssillisia sarjoja ja tutustutaan tanssin perusasioihin leikin kautta. Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan, käyttämään luovuuttaan ja tilaa musiikin sekä rytmin kautta. Tanssitaan yksin, pareittain ja ryhmässä.

Pikkuvarpaiden tunneilla painotetaan koordinaatiokykyjä kehittävää touhu/temppurataa.

pikkupekukt

Pikkupeukut yli 8 v.

Tärkeintä on tanssin ilo ja yhteenkuuluvuus. Tunneilla tehdään tanssisarjoja, liikuntaleikkejä, kannustetaan mielikuvituksen ja luovuuden käyttöön. Yhdistellään tilaa, musiikkia ja rytmiä. Treenataan tanssin perusteita ja liikkuvuutta.

Mahdollisuus valita 2 tuntia viikossa. Tiistaisin ryhmän perustunti ja lisäksi voi valita maanantain rooliharkkatunnin. Tunnilla pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja tansseja.

Peukut

Peukut II yli 10 v.

Tunneilla tehdään tanssisarjoja ja koreografioita luovien harjoitteiden lisäksi. Yhdistellään ja treenataan erilaisia tanssilajeja ja -tyylejä sekä liikkuvuutta.
Mukana tunneilla on iloinen asenne ja hyvä ryhmähenki.

Mahdollisuus valita jopa 4 tuntia:
Perustreeni/Sarjat -tunnit maanantaina klo 19.00-19.45
ja tiistaina klo 18.15-19.00
Projektitunti tiistaina klo 19.00-19.45
Rooliharkat maanantaina klo 18.15-19.00

Rooliharkoissa pääsee luomaan omaa roolihahmoa ja omia tansseja.

bollywood

Bollywood yli 8 v. ja yli 10 v.
(sisältyvät Pikkupeukkujen ja Peukkujen tunteihin)

Bollywood -koreografioita lyhytkursseina/tunteina lukuvuoden aikana. Pikkupeukkujen ja Peukkujen tunneilla.
Bollywood -tanssityyli on lähtöisin intialaisista musikaalielokuvista. Tunnin aluksi kohotetaan sykettä eksoottisen ja hauskan bollywood-musiikin tahtiin. Tutustutaan bollywoodin ja intialaisen tanssin liikekieleen.

peukut roolit

Peukut I jatko

Kokeneimpien harrastajien ryhmät. Tunneilla suunnitellaan omia koreografioita ja tehdään erilaisia liikeilmaisuharjoituksia ja tanssisarjoja. Sekä yhdistellään eri tanssilajeja ja -tyylejä. Harjoituksissa yhdistyvät tila, voima, rytmi, musiikki sekä improvisaatio.